Information in EnglishVälkommen till Svenska Flytblock Motala AB!


Vi har ett brett utbud och lång erfarenhet av marina produkter, med nöjda kunder såväl i Sverige som utomlands. Kundkretsen utgörs av privatpersoner, kommuner, organisationer, företag, fastighetsägare/bolag etc. Här hittar ni det mesta för båtklubben, badplatsen eller sommarstugebryggan. De flesta kunders önskemål och behov täcks av vårt omfattande utbud av tillbehör för bryggor och fritidsbyggnader. Vi tillhandahåller alla sorters brygglösningar med tillhörande projektering av hamnområden och anlägger sandstränder, med mottot att allt är möjligt - från minsta bryggbeslag till största brygganläggning - bara fantasin sätter gränser. Vi är ett företag som övervinner alla hinder. Vi hjälper er med förslag på hur era bryggor ska se ut för att på bästa sätt uppfylla era önskemål och behov. Vårt mål är inte att sälja det dyraste utan det bästa för kunden. Vi vill ha nöjda kunder - det får man endast genom att se till att rätt saker hamnar på rätt plats.
  Dessutom kan vi leverera alla typer av beslag, flytblock och övriga detaljer för dem som vill bygga sin egen brygga - fenderlister, båtringar, badstegar, simräcken för simskolor etc.

Beställ vår omfattande produktkatalog eller annan information nu, eller utforska först hemsidan och läs mer om företaget och våra produkter. Det går även bra att kontakta oss för prisinformation och offerter.


Bengt Helgesson - bengt@svenskaflytblock.com
Violgatan 10
591 72 Motala
 

Mitt namn är Bengt Helgesson - er kontaktman hos Svenska Flytblock Motala AB. Kontakta mig för allt från en krokig spik till en färdig anläggning. Jag har stor erfarenhet av olika brygglösningar och många år som kappseglare bakom mig.